Повідомлення кредиторів

про реорганізацію комунального закладу « Острозька спеціальна школа № 2 І – ІІ ступенів» Рівненської обласної ради   шляхом приєднання до Комунальний заклад « Острозька спеціальна школа № 1 І – ІІІ ступенів» Рівненської обласної ради

Комунальний заклад « Острозька спеціальна школа № 2 І – ІІ ступенів» Рівненської обласної ради  (ідентифікаційний код 21082597) місце знаходження: 35800, вул. Вишенського,9, місто Острог, Рівненський район, Рівненська область, на виконаннярішення Рівненської обласної радивід  09.09.2022р. № 540 « Про реорганізацію комунального закладу « Острозька спеціальна школа № 2 І – ІІ ступенів» Рівненської обласної ради»  та у відповідності до ст. 105 Цивільного кодексу України повідомляє, повідомляє, що строк пред’явлення (заявлення) кредиторами своїх вимог до комунального закладу « Острозька спеціальна школа № 2 І – ІІ ступенів» Рівненської обласної ради  становить 2 місяці з дня оприлюднення цього повідомлення.

Свої вимоги кредитори мають подати у письмовому вигляді до Комісії з реорганізації ( приєднання), за вказаною адресою, яка розглядає кожну вимогу, після чого приймає відповідне рішення.

Контактний телефон: 0963111378

Голова комісії з реорганізації ( приєднання) Н. Давидюк